Vi renar din processluft.

Filterslangar

Våra  filterslangar håller högsta produktkvalitet. De är designade för att ge dig lågt differenstryck, lång livslängd och låg stoftemission. Vi använder olika fibertyper och slangarna kan användas till allt från enkel träindustri till komplicerad rökgasrening. Beroende på fibertyp och applikation så kan du få dina filterslangar sydda eller svetsade. Vi använder oss av BWF Needlona® filtermaterial.

Filterkassetter

ITK kassetter är kompaktfilter med stor filteryta. Filterytan är designad som mindre filterslangar med stödkorg. Reningen görs med tryckluft som fördelas genom munstyckena på toppen. Med detta når vi en större och effektivare filteryta. Våra kassetter tillverkas i originalutförande.

Bacho  filterkassetter består av 255 st små filterpåsar. 15 st slangrader med 17 st filterpåsar i varje rad. Monteras med filtpackning upptill. Används för industriella processer där det behövs en stor filteryta och där det ställs höga krav på låga emissioner.

                                                                                                                     

                               

Filterpatroner

Filterpatroner används för damm och rök i alla olika miljöer. Tillverkas efter kunds önskemål och driftförhållanden. Valet av rätt kvalité hjälper dig att säkerhetsställa hög filtreringseffektivitet. Vi kan hjälpa er med dem flesta patronerna som finns på marknaden. 

                                                                                  

                                                                                                                                                                                                  Filterpatron Jet KPF